Címke: nyílászáró

Nyílászáró blog

Építőanyagok a blog.hu-n

A blog.hu portálon is találhatunk építőanyagokat ha alaposan körbenézünk. Ezek nem elsősorban az építőanyag gyártók oldalai, hanem a termékeket népszerűsítő oldalak, de ettől még nem kevésbé lehetnek érdekesek, ha valaki pont az adott építőanyag témakörben keres.

ablak blog: ablak-ajto-nyilaszaro.blog.hu

Link:

Nyílászáró blog

Nyílászáró akció, akciós portál

Ablakot cserélne, de kedvezőbb árú nyílászárót keres? Meg van a kiszemelt műanyag nyílászáró, de akciósat keres? Látogasson el weboldalunkra, ahol kategorizálva találja, a kizárólag akciósan értékesített műanyag, vagy fa nyílászárókat. Magyarország összes nyílászárós vállalkozása, és hihetetlen mennyiségű terméke található meg az oldalon, amit mindig kedvezményesen vásárolhat meg, nem úgy mintha üzletbe vásárolná, kivéve, ha az üzlet is akciót jelentett meg az oldalon.
És, hogy vásárolhat nálunk? Sehogy! A weboldalon információhoz jut, és amennyiben az akcióban meghirdetett terméket, nem akciós áron értékesíti Önnek a vállalkozás, jelezze felénk. Mi ezzel járulunk hozzá, hogy Ön mindig a legjobb áron választhasson nyílászárót otthonába, és természetesen mi ezért nem kérünk Öntől pénzt. röviden, az oldal használata, teljesen ingyenes!

Link:

Nyílászáró akció, akciós portál

Ablak, Passzívház ablak

Cégünk nem arról híres, hogy olcsó rossz minőségű műanyag ablakot forgalmaz. Mi inkább a megbízható minőséggel szolgáljuk ki a vevőinket, így sem Önnek, sem nekünk nincs csalódása, miután az ablakot beépítettük.

A passzívház (németül Passivhaus) kifejezés, az energiatakarékos épületekre alkalmazott német minősítési rendszer. A passzívházak kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően ami nagymértékben a nyílászárók is befolyásolnak, nem igényelnek hagyományos fűtési rendszert.

Gyorsaságunk soha nem megy a minőség rovására. Kollégáink szakmai tudása segítséget jelenthet Önnek, mert mielőtt megvásárolja a leendő műanyag ablakot, elmondják véleményüket, és javaslatot is tesznek, hogy mi az ami Önnek a legmegfelelőbb lenne.
Bemutatótermünkben, megnézheti nyílászáróinkat, és kipróbálhatja őket működés közben.

Link: Ablak, Passzívház ablak

Nyílászárók a Facebookon

Nem lehet eléggé beszélni a nyílászárókról, hiszen olyan sok típusa van. A hagyományos oldalak mellett elindultak a facebook oldalak is, ahol azonnal friss információhoz juthatunk az ajtókról és ablakokról.
Nyílászárók a Facebookon:
Elsősorban az ablak, ajtó ami mindenkit érdekelhet, ezen belül népszerű a fa ablak és a műanyag ablak melyekből igen sokféle változat kapható. A minőségibb célokra keressük az alumínium ablakot. A nyílászáró funkciójából adódóan kereshetünk a beltéri ajtó és a bejárati ajtó facebook oldalán.

Link:

Nyílászárók a Facebookon

Beltéri ajtó – Bói Kft.

A Bói Kft érdi és budapesti telephelyén több típusú beltéri ajtót is megtekinthet még vásárlás előtt. Ajtó típusaink:

– Fenyő beltéri ajtó
– MDF beltéri ajtó
– Lemezelt beltéri ajtó
– Dekorfóliás beltéri ajtó

Az MDF beltéri ajtó mart mintázatú, mintegy 50 féle választékban kapható, natúran és felületkezelve,egy- és kétszárnyú szerkezetek. Az ajtók 12cm vagy annál vastagabb vakolt falba építhetők. További részleteket weboldalunkon talál.

A Bói Kft. által forgalmazott beltéri ajtók esztétikai, technikai, valamint ár tekintetben is igen előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán.

www.ablak-ajto-budapest.hu

Link:

Beltéri ajtó – Bói Kft.

Beltéri ajtó – Áron Ház

A fa beltéri ajtó a lakás egyik legfontosabb része. Nem csak ezen járunk keresztül nap mint nap, de a beltéri ajtó tartja a kapcsolatot a belső terekkel. Amennyiben még nem döntött hogy honnan vásárolja meg a fa beltéri ajtót, vagy azon gondolkodik egyedileg készítesse el egy asztalos műhelyben, tekintse meg az Áron Ház Kft fa beltéri ajtó kínálatát.

belteri-ajtok.info

Link: Beltéri ajtó – Áron Ház