Címke: fa ajtó

Fa nyílászárók

Minőségi fa nyílászárók gyártása és forgalmazása. Cégünk fa balakok és ajtók gyártásával foglalkozik. Fa nyílászáróinkat megtekintheti bemutatótermünkben. Fa beltéri ajtó és különleges, egyedi fa bajárati ajtók széles választékban kaphatók. Amennyiben fa nyílászárót keres, látogason el hozzzánk, szakembereink állnak rendelkezésükre.

Link:

Fa nyílászárók

Fa ajtó és fa ablak

Fa ablakok és ajtók információs oldala. Oldalunkon számos fontos információt teszünk közzé, valammint fa ablak és fa ajtó értékesítő helyek közül válogathat.
A fa az egyik legkedveltebb nyílászáró alapanyag, mivel a fa természetes anyag, igy könnyen illeszkedik az épület egységes rendszerébe.

Link:

Fa ajtó és fa ablak

Bejárati ajtó fából

Cégünk a Vajai Kft. több, mint egy évtizede gyárt bejárati ajtókat fából. Kínálatunkban megtalálja a teli, az üveges és a rozettás típusokat is. A legjobb alapanyagokkal dolgozunk, így a minőséggel biztosan nem lesz problémája. Az ajtókat egyedi méretben is elkészítjük, így nem kell a szabványméretű ajtóknál előforduló problémák miatt aggódnia.
Vajai Kft. – minőségi bejárati ajtó fából

Link:

Bejárati ajtó fából

Fa nyílászárók

Ablak, ajtó, nyílászárók természetes fából. A legkorszerűbb gyártási eljárásokkal. A minőségi kompromisszumok nélkül, egyedi igények szerint megtervezett és gyártott, esztétikus és az épület stílusába illő fa nyílászárók

otthona ékkövei lehetnek anélkül, hogy megbontanák lakóháza vizuális és stílusbeli harmóniáját. Műemlék- és műemlék jellegű épületekhez külön e célra kifejlesztett termékcsaládunkat ajánljuk, amely a legmagasabb műszaki és esztétikai követelményeket is teljesíti. Igény szerint fokozott hő- és hangszigetelésű, fokozott tűzállóságú, illetve fokozott biztonságú (MABISZ követelményeknek megfelelő)nyílászárókat is megrendelhet.
A fából készült ablak, ajtó hideg időben sem válik rideg tapintásúvá, nincs páralecsapódás. Zsalugáter, tolóajtó, télikert készítéséhez ugyancsak ideális megoldás. Rendszeres karbantartás mellett a fa nyílászárók gyakorlatilag örök életűek. A rétegragasztásos technológia és a kiváló minőségű alapanyagok biztosítják a vetemedésmentes, erős szerkezetet és a hosszú élettartamot.

Link:

Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

Első osztályú fa és alumínium borítású fa nyílászárók a Bói Kft-nél.
A prémium kategóriás fa nyílászárók hossztoldás nélküli, 3 rétegben rétegragasztott szerkezetek. Jellemzően hibakiejtett, csomómentes borovi, luc vagy vörösfenyőből készülnek különleges 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel k=0,7W/m2K
Látogasson el hozzánbk, nézze meg kínálatunkat!

Link:

Fa nyílászárók

Minőségi fa nyílászáró

A Délvidék Kft. közel két évtizede van jelen a fa nyílászárók piacán, azon belül is az egyedi tervezésű minőségi fa alapanyagból készült nyílászárók gyártásával foglalkozik. Akár új, modern otthon építéséről van szó, akár műemlék jellegű épület eredeti arculatát szeretnénk megőrizni, a megoldás a fa nyílászáró. A fa tökéletesen harmonizál a természetes környezettel, és az épülettel egyaránt, hisz ősidők óta alkalmazzák a fát, mint alapanyagot a nyílászárókhoz. A Délvidék Kft. szakemberei igény szerint számítógépes tervezéssel állnak ügyfeleik rendelkezésére. Minden nyílászárónk egyedi igényeket elégít ki, mind a méret, mind pedig a forma tekintetében.

Link:

Minőségi fa nyílászáró

Fenyő beltéri ajtó

A fenyő beltéri ajtó alapanyaga lucfenyő esetleg borovi fenyő, mely Ukrajnából származik. Az alapanyag a szabványos előírásoknak megfelelő nedvességtartalommal kerül feldolgozásra. Mind a tok, mind a szárny élragasztással vagy hossztoldással készül, mely megoldás, az utólagos deformációkat nagy mértékben csökkenti. A tok és a szárny alkatrészei szakállas átmenő csapozással kerülnek összeépítésre. Az élragasztáshoz, illetve a szakállas átmenő csapozáshoz alkalmazott ragasztó, D2 minősítésű speciális vizes diszperziós faipari ragasztó.

Link:

Fenyő beltéri ajtó