Címke: beltéri ajtó

Ajtó, beltéri ajtó

Vállalkozásunk az ország több pontján várja Önt, ha ajtót, beltéri ajtót szeretne vásárolni, Igaz bejárati ajtó kategóriában hirdetünk, de ez ne tévessze meg Önt. Vállalkozásunk 1990 óta, kiemelkedő a beltéri ajtók forgalmazásában, gyártásában, de természetesen bejárati ajtóval, biztonsági ajtókkal is állunk rendelkezésükre. Tekintse meg weboldalunk, és válasszon valóban otthona stílusához megfelelő beltéri ajtót, vagy bejárati ajtót.

Link:

Ajtó, beltéri ajtó

CPL fóliás beltéri ajtó

A dekorfóliás beltéri ajtó abban különbözik a CPL fóliás beltéri ajtóktól, hogy a tok és a lap felületét CPL fólia borítja. 40 színből lehet választani. A rendelhető extrák: intarzia, acélcsíkozás, üvegezés.

A CPL fóliás beltéri ajtó gyártási ideje 1-5 hét szeontól függően. A CPL fóliás beltéri ajtó utólag szerelhető MDF tokkal készül, amely tokozás 2cm-t mélységében állítható.

A CPL fóliás beltéri ajtó megtekinthető a nyilaszaro-centrum.net weboldalán.

Link:

CPL fóliás beltéri ajtó

Fenyő beltéri ajtó

A fenyő beltéri ajtó alapanyaga lucfenyő esetleg borovi fenyő, mely Ukrajnából származik. Az alapanyag a szabványos előírásoknak megfelelő nedvességtartalommal kerül feldolgozásra. Mind a tok, mind a szárny élragasztással vagy hossztoldással készül, mely megoldás, az utólagos deformációkat nagy mértékben csökkenti. A tok és a szárny alkatrészei szakállas átmenő csapozással kerülnek összeépítésre. Az élragasztáshoz, illetve a szakállas átmenő csapozáshoz alkalmazott ragasztó, D2 minősítésű speciális vizes diszperziós faipari ragasztó.

Link:

Fenyő beltéri ajtó