Címke: ajtó

Ajtó-Ablak-Árnyékolás Konrád Nyílászáró

Kínálatunkból választhat felsőkategóriás nyílászárókat, valamint kedvező áron jó minőséget. Műanyag és fa nyílászárókat egyaránt forgalmazunk, melyhez a kiegészítőket is megvásárolhatja üzleteinben. Tatán és Tatabányán várjuk a személyesen érdeklődőket, jól felszerelt bemutatótermeinkben. Honlapunkon www.konradkft.hu sok-sok értékes információt talál. Kérjük, nézzen körül!

Link:

Ajtó-Ablak-Árnyékolás Konrád Nyílászáró

Ajtó, beltéri ajtó

Vállalkozásunk az ország több pontján várja Önt, ha ajtót, beltéri ajtót szeretne vásárolni, Igaz bejárati ajtó kategóriában hirdetünk, de ez ne tévessze meg Önt. Vállalkozásunk 1990 óta, kiemelkedő a beltéri ajtók forgalmazásában, gyártásában, de természetesen bejárati ajtóval, biztonsági ajtókkal is állunk rendelkezésükre. Tekintse meg weboldalunk, és válasszon valóban otthona stílusához megfelelő beltéri ajtót, vagy bejárati ajtót.

Link:

Ajtó, beltéri ajtó

CPL fóliás beltéri ajtó

A dekorfóliás beltéri ajtó abban különbözik a CPL fóliás beltéri ajtóktól, hogy a tok és a lap felületét CPL fólia borítja. 40 színből lehet választani. A rendelhető extrák: intarzia, acélcsíkozás, üvegezés.

A CPL fóliás beltéri ajtó gyártási ideje 1-5 hét szeontól függően. A CPL fóliás beltéri ajtó utólag szerelhető MDF tokkal készül, amely tokozás 2cm-t mélységében állítható.

A CPL fóliás beltéri ajtó megtekinthető a nyilaszaro-centrum.net weboldalán.

Link:

CPL fóliás beltéri ajtó

Beltéri ajtó – Bói Kft.

A Bói Kft érdi és budapesti telephelyén több típusú beltéri ajtót is megtekinthet még vásárlás előtt. Ajtó típusaink:

– Fenyő beltéri ajtó
– MDF beltéri ajtó
– Lemezelt beltéri ajtó
– Dekorfóliás beltéri ajtó

Az MDF beltéri ajtó mart mintázatú, mintegy 50 féle választékban kapható, natúran és felületkezelve,egy- és kétszárnyú szerkezetek. Az ajtók 12cm vagy annál vastagabb vakolt falba építhetők. További részleteket weboldalunkon talál.

A Bói Kft. által forgalmazott beltéri ajtók esztétikai, technikai, valamint ár tekintetben is igen előkelő helyet foglalnak el a nemzetközi termékpalettán.

www.ablak-ajto-budapest.hu

Link:

Beltéri ajtó – Bói Kft.

Beltéri ajtó – Áron Ház

A fa beltéri ajtó a lakás egyik legfontosabb része. Nem csak ezen járunk keresztül nap mint nap, de a beltéri ajtó tartja a kapcsolatot a belső terekkel. Amennyiben még nem döntött hogy honnan vásárolja meg a fa beltéri ajtót, vagy azon gondolkodik egyedileg készítesse el egy asztalos műhelyben, tekintse meg az Áron Ház Kft fa beltéri ajtó kínálatát.

belteri-ajtok.info

Link: Beltéri ajtó – Áron Ház