Kezdőlap

Tisztelt látogató!

Üdvözöljük a műanyag-fa-nyílászárók portálunkon. Ha ön idetévedt valószínűleg építkezik, vagy építőipari vállalkozása van. Mindkét esetben jó helyen jár.
Ha építkezik a portálunkon reményeink szerint minnél több hasznos információt fog találni, az Önnek szükséges építőanyagok és nyílászárók kiválasztásában. Potálunkon könnyedén eligazodhat a nyílászárók és az építőanyagok világában.
Ha Önnek építőipari vállalkozása van – szakkereskedés, tüzép, esetleg gyártó – INGYENES lehetőséget kínálunk fel az Ön számára, hogy REGISZTRÁCIÓ után elküldhesse adatait cégéről, tevékenységéről, amelyet ellenőrzés után PUBLIKÁLUNK az oldalon. És ez még nem minden! Az ésszerűség határain belül cikkeket publikálhat vállakozása életéből, igy tájékoztatva a vevői kört a legfrisebb híreiről. Hogy hogyan és milyen feltételek mellett ajánlhatja oldalát a nyílászáró portálunkra arról részletes tájékoztatást kap a regisztráció során.
Köszönjük hogy megtisztelt bizalmával és a vevőknek sok sikert a megfelelő nyílászáró és a megfelelő cég kiválasztásában, a cégeknek pedíg az  építőipari vállakozásuk népszerüsítésében!

A Portál szerkesztői csapata.